Для видалення діяльності

1. Відкрийте потрібний урок

2. Відкрийте потрібну діяльність

3. В правому верхньому куті натисніть меню "три крапки"

4. Виберіть "Видалити діяльність"

Дізнайтеся також

Did this answer your question?