Якщо діяльність було опубліковано помилково, або вам необхідно внести значні зміни у матеріал, рекомендується тимчасово зняти його з публікації

При цьому, матеріал буде не доступний для решти користувачів

Для зняття з публікації матеріалу діяльності

1. Відкрийте потрібний урок

2. Оберіть потрібну діяльність

3. В лівому верхньому куті натисніть на меню "три крапки"

4. Натисніть "Зняти з публікації"

5. Підтвердіть дію

Дізнайтеся також

Did this answer your question?