Рішення для Chrome

Спробуйте наступне:

  1. Зайти в заклад під будь якою роллю

  2. Натиснути на іконку "замок" біля адреси сайту

  3. Відкрити налаштування сайту

  4. Натиснути кнопку Видалити дані

Did this answer your question?